Viikonloppu lukuina

0 valmistettua ateriaa. Söimme koko viikonlopun muiden pöperöitä ja ravintoloissa. Välillä näin.

5 toipumispäivää takana karvakamumme leikkauksesta. 10-vuotias Mauri Mäyräkoiramme kärsi vanhan herran vaivoista ja päätimme leikkauttaa sen. Nyt kuuppa saa kyytiä, se halkesi jo heti ensimmäisenä päivänä, kun sitä hakataan armotta jokaiseen ovenkulmaan ja puunrunkoon. 


6-kuinen poikamme söi perjantaina ensimmäisen kerran sormiruokaa ja alkoi harjoittelemaan nokkamukista juomista. Hän sai harjoitella kurkun, kiivin ja banaanin kanssa.  

7 tuntia SuperParkissa ei riittänyt kahdelle eskari-ikäiselle pojalle. Itse ostin myös rannekkeen, sillä tarkoituksella, että voisin jätkien kanssa pelata eri pelejä. Toisin kävi, sillä he löysivät nopeasti sieltä uusia kavereita, eikä minua enää tarvittu. Lopulta istuin ravintolan vihreillä penkeillä blogia kirjoittaen ja uusia laskettelusuksia netistä etsien, kun pojat pelasivat keskenään. 



20 valkoista tulppaania. Uskomatonta, miten kukat voikaan tuoda kotiin lisää eloa ja kauneutta. 

35 kierrosta (1000 m) farmari kävelyä 32 kiloiset kahvakuulat käsissä. Vähemmästäkin hiki puski rintaan. 

36 numerolla eskarilainen lähti tämän talven ensimmäiseen naperopujotteluun. Hienosti meni pujottelu ilman kaatumisia ja palkintokin saatiin. Kävimme myös vaimoni kanssa rinteessä testaamassa uudet kamat.

38 tykkääjää facebookissa blogin kisassa, missä palkintona on VIN.N Studion Käki Acoustic Speaker. Vielä ehtii arvontaan mukaan. Arvonta päättyy ti 10.1.

66 ajettua kilometriä maaseudulle vanhempieni luokse loppiaisena. Otimme päivän leppoisasti kalakeittoa syöden ja sohvalla makoillen. Vaikka ulkona oli -15 astetta pakkasta, niin silti eskarilainen patisti ulos pelaamaan sählyä ja me saimme jäädä sisälle katsomaan telkkaria.

Kommentit