6.12.2016

Itsenäisyyspäivä alkoi aamuysiltä Crossfit Huntin salilla "tuntematon sotilas" treenillä. Treeni oli rankka, mutta hauska. Siihen sisältyi paljon teeman mukaisesti nimettyjä toistoja, kuten tetsaamista, pasin lastaamista ja telamiinojen kantamista vihollisalueelle, mutta onneksi ne sai jakaa "taisteluparin" kanssa. Huomenna onkin salin kaveripäivä ja saan treenikaveriksi lapsuudenystävän. (Kaverilleni on varmasti luvassa vaikea torstaiaamu...) Kotiin palattuani söimme hitaan aamiaisen ja aloitimme eskarilaisen kanssa piparkakkutalon koristelun. Projekti jäi vielä kesken, joten huomenna talonrakennus jatkuu.


Iltapäivällä lähdimme maaseudulle vanhempieni luokse herkuttelemaan, ja mikä tuoreen pullan tuoksu siellä olikaan vastassa. Saimme äidiltä hänen itse tekemänsä joulukranssin, joka on minusta älyttömän hieno. 


  


Huomenna on tiedossa jotain uutta ja jännittävää, josta varmasti lisää blogissakin lähiaikoina. Nyt rennosti sohvalle. Luvassa on lasi viiniä ja linnan juhlia. Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

Kommentit